Hotel New Rockbay

Puri
Hotel New Rockbay Genel
Hotel New Rockbay Genel
Hotel New Rockbay Genel
Hotel New Rockbay Genel
Hotel New Rockbay Öne Çıkan Resim
Image More +50 fotoğraf
Hotel New Rockbay
Chakratirtha Road In front of Sonar Gourang Temple , Puri

Hotel New Rockbay misafirlere Puri bölgesinde, plajda, Puri Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Vishnu Temple ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Jagannath Tapınağı ile 2,4 mi (3,8 km) ve Vimala Temple ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve otelde alışveriş mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Ev, Sigara İçilebilir, Plaj Manzaralı
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x