Hotel Naren Palace

Puri
Hotel Naren Palace Genel
Hotel Naren Palace Genel
Hotel Naren Palace Öne Çıkan Resim
Hotel Naren Palace Dış Mekan
Hotel Naren Palace Banyo Tipleri
Image More +13 fotoğraf
Hotel Naren Palace
C. T. Road , Puri

Hotel Naren Palace misafirlere Puri bölgesinde, plajda, Puri Plajı yakınında ve Vishnu Temple ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Jagannath Tapınağı ile 2,5 mi (4 km) ve Vimala Temple ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 37 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet saklama alanı vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Plaj Manzaralı
Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x