Hotel Nabokov

West Bohemia, Marianske Lazne
Hotel Nabokov Genel
Hotel Nabokov Öne Çıkan Resim
Hotel Nabokov Dış Mekan
Hotel Nabokov Kahvaltı
Hotel Nabokov Yerinde Yemek
Image More +15 fotoğraf
Hotel Nabokov
3 Ibsenova West Bohemia, Marianske Lazne

Hotel Nabokov misafirlere Marianske Lazne bölgesinde, golf sahasına yakın, Slavkovsky Ormanı Doğa Koruma Alanı ile Colonnade by the Singing Fountain 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Spa Colonnade ile 0,2 mi (0,3 km) ve Municipal Museum ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

In restaurant 200 places yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 127 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 15 spa küveti, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Marianske Lazne bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 861 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Junior Stüdyo Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x