Hotel Maxim

West Bohemia, Marianske Lazne
Hotel Maxim Öne Çıkan Resim
Hotel Maxim Dış Mekan
Hotel Maxim Dış Mekan
Hotel Maxim İç Mekan
Hotel Maxim İç Mekan
Image More +12 fotoğraf
Hotel Maxim
Nehrova 141 West Bohemia, Marianske Lazne

Marianske Lazne bölgesindeki Hotel Maxim misafirlere golf sahasına yakın, Slavkovsky Ormanı Doğa Koruma Alanı ile Spa Colonnade 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Colonnade by the Singing Fountain ile 0,2 mi (0,3 km) ve Municipal Museum ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 29 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (SPA Package)
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x