Hotel Na'Lum

San Cristobal de las Casas
Hotel Na'Lum Öne Çıkan Resim
Hotel Na'Lum Dış Mekan
Hotel Na'Lum Dış Mekan
Hotel Na'Lum Dış Mekan
Hotel Na'Lum İç Mekan
Image More +50 fotoğraf
Hotel Na'Lum
Carretera Panamericana Km 181 Colonia Salsipuedes 10 A , San Cristobal de las Casas

San Cristobal de las Casas bölgesindeki Hotel Na'Lum misafirlere Santo Domingo El Sanatları Pazarı ve Arco del Carmen ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel San Cristobal de las Casas Katedrali ile 3,8 km (2,4 mil) ve Plaza 31 de Marzo ile 3,9 km (2,4 mil) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Family Oda (3 Double Beds)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x