Hotel Na Bolom

San Cristobal de las Casas
Hotel Na Bolom Öne Çıkan Resim
Hotel Na Bolom Dış Mekan
Hotel Na Bolom İç Mekan
Hotel Na Bolom Kahvaltı
Hotel Na Bolom Yerinde Yemek
Image More +84 fotoğraf
Hotel Na Bolom
A.V. VICENTE GUERRERO 33 BARRIO EL CERRILLO , San Cristobal de las Casas

Hotel Na Bolom misafirlere San Cristobal de las Casas (Del Cerrillo) bölgesinde, Na Bolom Kültür Müzesi yakınında ve Galeria Studio Cerrillo ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel San Cristobal de las Casas Katedrali ile 1 mi (1,6 km) ve Centro Cultural de los Altos ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 16 odamız vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Bahçe Manzaralı
Junior
Junior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Standard
Standard Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Tek
Tek Kişilik Oda
Triple
Triple Room, Garden View
Room
Junior Süit
Room
Junior Süit, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x