Hotel MutterHaus Düsseldorf

Rhine-romantic Route, Düsseldorf
Hotel MutterHaus Düsseldorf Genel
Hotel MutterHaus Düsseldorf Genel
Hotel MutterHaus Düsseldorf Öne Çıkan Resim
Hotel MutterHaus Düsseldorf Dış Mekan
Hotel MutterHaus Düsseldorf Dış Mekan
Image More +16 fotoğraf
Hotel MutterHaus Düsseldorf
Geschwister-Aufricht-Str. 1 Rhine-romantic Route, Düsseldorf

Hotel MutterHaus Düsseldorf misafirlere Düsseldorf (Stadtbezirk 5) bölgesinde, Kaiserpfalz Kaiserswerth ve Merkur Spiel-Arena ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Messe Düsseldorf ile 3,5 mi (5,6 km) ve Konigsallee ile 6 mi (9,6 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 55 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Düsseldorf bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 6588 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Business
Business Tek Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x