Hotel Monti Spa&Wellness

Bosnia, Hadzici
Hotel Monti Spa&Wellness Genel
Hotel Monti Spa&Wellness Genel
Hotel Monti Spa&Wellness Öne Çıkan Resim
Hotel Monti Spa&Wellness Dış Mekan
Hotel Monti Spa&Wellness Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Hotel Monti Spa&Wellness
Veliko Polje bb, Igman Bosnia, Hadzici

Hotel Monti Spa&Wellness misafirlere Hadzici bölgesinde, havaalanı yakınında ve Igman Dağı ile 6 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Saraybosna Tünel Müzesi ile 12,4 mi (20 km) ve Bjelasnica Dağı ile 14,7 mi (23,7 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve LCD televizyon olan 65 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda jakuzi ve geniş duş başlıkları bulunur.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca kapalı havuz ve spa küveti sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Royal
Royal Stüdyo Süit
Presidential
Presidential Stüdyo Süit
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x