Hotel Han Bjelasnica

Bosnia, Bjelasnica
Hotel Han Bjelasnica Genel
Hotel Han Bjelasnica Genel
Hotel Han Bjelasnica Genel
Hotel Han Bjelasnica Genel
Hotel Han Bjelasnica Genel
Image More +23 fotoğraf
Hotel Han Bjelasnica
Babin do bb Bosnia, Bjelasnica

Bjelasnica bölgesindeki Hotel Han Bjelasnica konaklamanızda, Igman Dağı ile 4,8 mi (7,7 km) ve Bjelasnica Dağı ile 11,5 mi (18,5 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Saraybosna Tünel Müzesi ile 13,1 mi (21 km) ve Ilidza Thermal Riviera Su Parkı ile 15,3 mi (24,6 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 55 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca spa küveti ve sauna sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x