Hotel Monteriggioni

Chianti Bölgesi, Monteriggioni
Hotel Monteriggioni Genel
Hotel Monteriggioni Öne Çıkan Resim
Hotel Monteriggioni Dış Mekan
Hotel Monteriggioni Dış Mekan
Hotel Monteriggioni Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hotel Monteriggioni
Via 1 Maggio 4 Chianti Bölgesi, Monteriggioni

Hotel Monteriggioni konaklamanızda Monteriggioni bölgesinde, Siena Katedrali ile 20,1 km (12,5 mi) ve Piazza del Campo ile 20,2 km (12,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Fortezza Medicea ile 21,1 km ve Abbazia di San Galgano ile 46,2 km mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 12 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için spa küveti ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x