Borgo Dé Brandi

Monteriggioni
Borgo Dé Brandi Genel
Borgo Dé Brandi Genel
Borgo Dé Brandi Öne Çıkan Resim
Borgo Dé Brandi Dış Mekan
Borgo Dé Brandi Dış Mekan
Image More +90 fotoğraf
Borgo Dé Brandi
Loc. Caminata 3 , Monteriggioni

Monteriggioni bölgesindeki Borgo Dé Brandi misafirlere banliyöde, Monteriggioni Kalesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve La Rocca di Staggia Kalesi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kır evi Siena Katedrali ile 9,9 mi (16 km) ve Piazza del Campo ile 12,3 mi (19,7 km) mesafede.

Borgo Dé Brandi misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

11 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu kır evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire
Comfort
Comfort Apart Daire
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Apart Daire
Elite
Elite Stüdyo Süit
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x