Hotel Mon Reve

Italian Alps
Hotel Mon Reve Genel
Hotel Mon Reve Genel
Hotel Mon Reve Genel
Hotel Mon Reve Öne Çıkan Resim
Hotel Mon Reve Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Hotel Mon Reve
Strada Giomein 45 Breuil Cervinia , Italian Alps

Hotel Mon Reve misafirlere Cervinia bölgesinde, dağda, Breuil-Cervinia Kayak Alanı ve Matterhorn Ski Paradise yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Matterhorn ile 0,3 mi (0,5 km) ve Zermatt-Matterhorn Kayak Merkezi Cenneti ile 0,3 mi (0,6 km) mesafede.

Hotel Mon Reve misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

25 oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x