Hotel Petit Palais

Breuil
Hotel Petit Palais Genel
Hotel Petit Palais Genel
Hotel Petit Palais Genel
Hotel Petit Palais Genel
Hotel Petit Palais Genel
Image More +43 fotoğraf
Hotel Petit Palais
Via Bardoney 2 , Breuil

Hotel Petit Palais misafirlere Cervinia bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Breuil-Cervinia Kayak Alanı ve Matterhorn Ski Paradise yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Matterhorn ile 0,8 mi (1,2 km) ve Zermatt-Matterhorn Kayak Merkezi Cenneti ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Restoranda Hotel Petit Palais misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 50 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca spor salonu sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x