Hotel Molnár

Central Hungary, Budapeşte
Hotel Molnár Genel
Hotel Molnár Dış Mekan
Hotel Molnár Dış Mekan
Hotel Molnár Dış Mekan
Hotel Molnár Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Hotel Molnár
Fodor u. 143. Central Hungary, Budapeşte

Hotel Molnár misafirlere Budapeşte (District XII) bölgesinde, Budapeşte Kongre Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Viyana Kapısı Meydanı ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Buda Kalesi ile 3,1 mi (5 km) ve Gellert Termal Banyoları ve Yüzme Havuzu ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x