Hotel Molino de la Alborada

San Cristobal de las Casas
Hotel Molino de la Alborada Genel
Hotel Molino de la Alborada Öne Çıkan Resim
Hotel Molino de la Alborada Dış Mekan
Hotel Molino de la Alborada Dış Mekan
Hotel Molino de la Alborada Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Hotel Molino de la Alborada
Periférico Sur Poniente No. 74 Maria Auxiliadora , San Cristobal de las Casas

San Cristobal de las Casas bölgesindeki Hotel Molino de la Alborada misafirlere dağda, Centro Cultural de los Altos ve Maya Tekstil Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel San Cristobal de las Casas Katedrali ile 2,4 mi (3,8 km) ve Moxviquil ile 1,3 mi (2,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 12 odamız vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x