Hotel Miss Blanche

Dutch Coast, Binnenstad
Hotel Miss Blanche Öne Çıkan Resim
Hotel Miss Blanche Dış Mekan
Hotel Miss Blanche İç Mekan
Hotel Miss Blanche Kahvaltı
Hotel Miss Blanche Kahvaltı
Image More +120 fotoğraf
Hotel Miss Blanche
Hoge Der A4 Dutch Coast, Binnenstad

Hotel Miss Blanche misafirlere Groningen merkezinde, Northern Maritime Museum and Niemeijer Tobacco Museum ve Noordelijk Scheepvaart Müzesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hollanda Karikatür Müzesi ile 0,3 mi (0,4 km) ve Het Nederlands Stripmuseum ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Café de Sigaar yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 46 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Junior
Junior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Business
Business Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Süit,
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Süit,
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Kanal Manzaralı
Executive
Executive Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Kanal Manzaralı
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Kanal Manzaralı
Exclusive
Exclusive Üç Kişilik Oda
City
City Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x