The Market Hotel Groningen

Dutch Coast, Binnenstad
The Market Hotel Groningen Genel
The Market Hotel Groningen Genel
The Market Hotel Groningen Genel
The Market Hotel Groningen Öne Çıkan Resim
The Market Hotel Groningen Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
The Market Hotel Groningen
Grote Markt 31 Dutch Coast, Binnenstad

The Market Hotel Groningen misafirlere Groningen merkezinde, Town Hall yakınında ve Martinikerk ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Grote Markt ile 0,1 mi (0,1 km) ve Stadsschouwburg Tiyatrosu ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Café Willem Albert ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için 2 kahve dükkânında veya kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 123 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sauna, spor salonu ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, canlı bitki duvarı ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Exclusive
Exclusive Oda
Luxury
Luxury Süit (WOW)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x