Hotel Milano Castello

Milano Merkezi, Milano
Hotel Milano Castello Genel
Hotel Milano Castello Genel
Hotel Milano Castello Genel
Hotel Milano Castello Genel
Hotel Milano Castello Öne Çıkan Resim
Image More +65 fotoğraf
Hotel Milano Castello
2 Via San Tomaso Milano Merkezi, Milano

Hotel Milano Castello misafirlere Milano merkezinde, Piazza del Duomo ve Milano Katedrali ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Teatro alla Scala ile 0,3 mi (0,4 km) ve Galleria Vittorio Emanuele II ile 0,3 mi (0,6 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 34 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Süit,
Süit, Teras, Bahçe Manzaralı (La Scala)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Süit, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı (Duomo)
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Süit, Jakuzi (Castello)
Room
Süit, Jakuzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x