Antica Locanda dei Mercanti

Milano Merkezi, Milano
Antica Locanda dei Mercanti Genel
Antica Locanda dei Mercanti Genel
Antica Locanda dei Mercanti Öne Çıkan Resim
Antica Locanda dei Mercanti Dış Mekan
Antica Locanda dei Mercanti Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Antica Locanda dei Mercanti
Via San Tomaso 6 Milano Merkezi, Milano

Antica Locanda dei Mercanti misafirlere Milano merkezinde, Piazza del Duomo ve Milano Katedrali ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Teatro alla Scala ile 0,3 mi (0,5 km) ve Galleria Vittorio Emanuele II ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x