Hotel Meson del Valle

Merkez Yüksek Arazileri, Antigua Guatemala
Hotel Meson del Valle Öne Çıkan Resim
Hotel Meson del Valle Dış Mekan
Hotel Meson del Valle Dış Mekan
Hotel Meson del Valle Dış Mekan
Hotel Meson del Valle İç Mekan
Image More +68 fotoğraf
Hotel Meson del Valle
5a Ave Sur #11C 2 blocks south of central park Merkez Yüksek Arazileri, Antigua Guatemala

Hotel Meson del Valle misafirlere Antigua Guatemala merkezinde, San Jose el Viejo Harabeleri yakınında ve Central Park ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Casa Santo Domingo Müzesi ile 0,9 mi (1,5 km) ve El Fotografo Galerisi ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için DVD oynatıcı olan 10 oda mevcuttur. Tempur-Pedic yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca çatı katında teras ve bahçe mevcuttur. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler 1 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo, Avlu
Room
Superior Süit, Jakuzi, Avlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x