Hostal Antigua - Hostel

Merkez Yüksek Arazileri, Antigua Guatemala
Hostal Antigua - Hostel Genel
Hostal Antigua - Hostel Genel
Hostal Antigua - Hostel Genel
Hostal Antigua - Hostel Öne Çıkan Resim
Hostal Antigua - Hostel Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Hostal Antigua - Hostel
5a Avenida Sur No. 22 Merkez Yüksek Arazileri, Antigua Guatemala

Hostal Antigua - Hostel misafirlere Antigua Guatemala merkezinde, San Jose el Viejo Harabeleri yakınında ve Central Park ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Casa Santo Domingo Müzesi ile 0,8 mi (1,2 km) ve El Fotografo Galerisi ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Hostal Antigua - Hostel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır.

Misafirler mikrodalga fırın ve Akıllı televizyonlar bulunan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca çatı katında teras ve bahçe mevcuttur. Bu Koloniyel stili hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, 2 Banyolu, Avlu
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Özel Banyo, Avlu
Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x