Hotel Meida

Trentino Ski East, San Giovanni di Fassa
Hotel Meida Genel
Hotel Meida Öne Çıkan Resim
Hotel Meida Dış Mekan
Hotel Meida Dış Mekan
Hotel Meida Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Hotel Meida
Vai Meida 39 Trentino Ski East, San Giovanni di Fassa

Hotel Meida misafirlere San Giovanni di Fassa merkezinde, Dolomit yakınında ve San Nicolo Vadisi ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Fiemme Vadisi ile 5,5 mi (8,9 km) ve Seis-Seiser Alm Teleferiği ile 29,6 mi (47,6 km) mesafede.

Hotel Meida, Hotel Meida misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 45 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, spa küveti ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x