Hotel Chalet Alaska

Trentino Ski East, San Giovanni di Fassa
Hotel Chalet Alaska Öne Çıkan Resim
Hotel Chalet Alaska Yerinde Yemek
Hotel Chalet Alaska Yerinde Yemek
Hotel Chalet Alaska Yerinde Yemek
Hotel Chalet Alaska Yerinde Yemek
Image More +38 fotoğraf
Hotel Chalet Alaska
Strada Larséch 11 Fraz. Pozza di Fassa Trentino Ski East, San Giovanni di Fassa

San Giovanni di Fassa bölgesindeki Hotel Chalet Alaska konaklamanızda, Dolomit ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve San Nicolo Vadisi ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kayak dostu otel Fiemme Vadisi ile 5,8 mi (9,3 km) ve Seis-Seiser Alm Teleferiği ile 29,9 mi (48,1 km) mesafede.

Otelin İtalyan mutfağı alanında uzman restoranı Chalet Alaska misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

33 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Spa küveti ve sauna kayak pistinde geçirilen bir gün sonrasında rahatlatıcı bir dinlenme sağlar. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x