Hotel Mediterráneo Plaza

San Salvador
Hotel Mediterráneo Plaza Genel
Hotel Mediterráneo Plaza Öne Çıkan Resim
Hotel Mediterráneo Plaza Dış Mekan
Hotel Mediterráneo Plaza Dış Mekan
Hotel Mediterráneo Plaza Yerinde Yemek
Image More +15 fotoğraf
Hotel Mediterráneo Plaza
15 Calle Poniente No. 4319, Col. Escalón , San Salvador

San Salvador bölgesindeki Hotel Mediterráneo Plaza konaklamanızda, Futura Meydanı ve Beethoven Çeşmeleri Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Monumento al Salvador del Mundo (Salvador del Mundo Anıtı) ile 1,7 mi (2,7 km) ve Metrocentro ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Maya misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 24 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler buzdolabı isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x