Hostal Verona

San Salvador
Hostal Verona Genel
Hostal Verona Genel
Hostal Verona Dış Mekan
Hostal Verona İç Mekan
Hostal Verona İç Mekan
Image More +16 fotoğraf
Hostal Verona
#4323 11 Calle Poniente Colonia Escalon , San Salvador

Hostal Verona misafirlere San Salvador bölgesinde, iş merkezinde, Futura Meydanı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Beethoven Çeşmeleri Parkı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Monumento al Salvador del Mundo (Salvador del Mundo Anıtı) ile 1,4 mi (2,2 km) ve Metrocentro ile 2,3 mi (3,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için hostelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler gece kulübü gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Dört Kişilik Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Comfort Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Design Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x