Hotel MAYU Chiang Mai

Kuzey Tayland, Huay Kaew
Hotel MAYU Chiang Mai Öne Çıkan Resim
Hotel MAYU Chiang Mai Dış Mekan
Hotel MAYU Chiang Mai Dış Mekan
Hotel MAYU Chiang Mai Dış Mekan
Hotel MAYU Chiang Mai Kahvaltı
Image More +28 fotoğraf
Hotel MAYU Chiang Mai
6/5 M. 2 Chang Phuek, Muang Kuzey Tayland, Huay Kaew

Hotel MAYU Chiang Mai misafirlere Chiang Mai (Chang Phueak) bölgesinde, MAYA Lifestyle Alışveriş Merkezi yakınında ve Chiang Mai Ulusal Müzesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel One Nimman Alışveriş Merkezi ile 2,6 km (1,6 mil) ve Chiang Mai Hayvanat Bahçesi ile 4,2 km (2,6 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 66 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x