Hotel Maryelen

Roma Tarihi Merkezi, Roma
Hotel Maryelen Genel
Hotel Maryelen Genel
Hotel Maryelen Genel
Hotel Maryelen Genel
Hotel Maryelen Öne Çıkan Resim
Image More +36 fotoğraf
Hotel Maryelen
Via Principe Amedeo 85/a Roma Tarihi Merkezi, Roma

Hotel Maryelen size Roma merkezinde, Kolezyum ve Roma Forumu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel İspanyol Basamakları ile 1,8 mi (2,8 km) ve Trevi Çeşmesi ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x