Hotel Martorell

Ses Salines
Hotel Martorell Genel
Hotel Martorell Genel
Hotel Martorell Öne Çıkan Resim
Hotel Martorell Dış Mekan
Hotel Martorell Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Hotel Martorell
Cervantes 2 , Ses Salines

Hotel Martorell misafirlere Ses Salines bölgesinde, plaj yakınında, Playa d'es Port ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Ses Salines Turizm Danışma Merkezi ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Es Trenc Plajı ile 4,2 mi (6,8 km) ve Cala Llombards Plajı ile 9,4 mi (15,1 km) mesafede.

Hotel Martorell misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 29 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x