Hotel Isla de Cabrera

Ses Salines
Hotel Isla de Cabrera Genel
Hotel Isla de Cabrera Genel
Hotel Isla de Cabrera Genel
Hotel Isla de Cabrera Öne Çıkan Resim
Hotel Isla de Cabrera Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hotel Isla de Cabrera
Avinguda Marques del Palmer, s/n Colonia de Sant Jordi , Ses Salines

Hotel Isla de Cabrera misafirlere Ses Salines bölgesinde, plaj yakınında, Ses Salines Turizm Danışma Merkezi ile Cabrera Ulusal Parkı Turizm Danışma Merkezi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Es Trenc Plajı ile 4 mi (6,4 km) ve Cala Llombards Plajı ile 9,1 mi (14,6 km) mesafede.

Akşam yemeği için Drinks not included in HB ideal, bu restoranı Akdeniz mutfağı alanında uzmandır. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılmaktadır. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 2 havuz kenarı barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

72 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

3 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Balkon
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x