Hotel Marine

Sarımsaklı, Ayvalık, Balıkesir
Hotel Marine Genel
Hotel Marine Genel
Hotel Marine Yeme / İçme
Hotel Marine Yeme / İçme
Hotel Marine Yeme / İçme
Image More +16 fotoğraf
Hotel Marine
Kahramanlar Mahallesi Çakıl Sokak No:5 Sarımsaklı, 10425 Ayvalık Ayvalık, Balıkesir

Türkiye'nin en uzun plajlarından biri olan, altın kumsallı Sarımsaklı Plajı'na sıfır konumda yer alan ve 33 tane modern tasarımlı odası ile hizmet veren Hotel Marine, denizin tadını çıkarmak için ideal bir butik otel. Deniz manzaralı balkonlu çift kişilik, üç kişilik ve geniş aile odası seçeneklerine sahip otelin odalarında da klima, 24 saat sıcak su ve banyo, düz ekran TV, ücretsiz internet gibi çeşitli özellikler var.

Restoranında konuklarına bol çeşitlerle açık büfe kahvaltı servis eden otelde isteğe bağlı olarak öğle ve akşam yemeklerinde de Türk ve dünya mutfağından lezzetler, diyet, vejetaryen ve çocuk menüleri sunuluyor.

Sarımsaklı Plajı’nda kendi özel alanı bulunan otel, misafirlerine ücretsiz plaj şemsiyesi ve şezlong da sağlanıyor. Tesisin çevresindeki su sporları merkezlerinde rüzgâr sörfü, uçurtma sörfü, yelkenli ve kano gibi aktivitelere katılabilir; Sarımsaklı beldesinin balık restoranlarına, barlarına ve alışveriş merkezine otelden kısa bir yürüyüşle ulaşabilirsiniz.

Tesisten Badavut Plajı 4 km, Şeytan Sofrası 6 km, Hayrettin Paşa Camii 9 km, Ayazma Kilisesi 10 km, Leka Panaya Manastırı 12 km, Altınova Plajı 15 km, Taksiyarhis Kilisesi 17 km ve Cunda Yat Limanı ise 20 km uzaklıkta.

Ayvalık merkezine 7,5 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x