Hotel Marina Parc by LLUM - All Inclusive

Mercadal
Hotel Marina Parc by LLUM - All Inclusive Genel
Hotel Marina Parc by LLUM - All Inclusive Genel
Hotel Marina Parc by LLUM - All Inclusive Genel
Hotel Marina Parc by LLUM - All Inclusive Genel
Hotel Marina Parc by LLUM - All Inclusive Öne Çıkan Resim
Image More +62 fotoğraf
Hotel Marina Parc by LLUM - All Inclusive
Carrer Marina, s/n Coves Noves , Mercadal

Hotel Marina Parc by LLUM - All Inclusive misafirlere Mercadal (Coves Noves) bölgesinde, Playa Arenal d'en Castell ve Na Macaret Beach ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu her şey dâhil otel Albufera des Grau Doğa Parkı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Arenal Son Saura ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda Hotel Marina Parc by LLUM - All Inclusive misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 3 havuz kenarı barı bulunmaktadır.

Misafirler için 253 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

3 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (4 adults + 2 children)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (2 adults)
Villa,
Villa, Kişiye Özel Havuzlu (6 adults + 2 children)
Standard
Standard Stüdyo Süit
Superior
Superior Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x