Club Hotel Aguamarina

Arenal d'en Castell
Club Hotel Aguamarina Genel
Club Hotel Aguamarina Genel
Club Hotel Aguamarina Genel
Club Hotel Aguamarina Genel
Club Hotel Aguamarina Genel
Image More +59 fotoğraf
Club Hotel Aguamarina
Avenida D'es Passarell S/N Urb Arenal d en Castell , Arenal d'en Castell

Club Hotel Aguamarina misafirlere Mercadal bölgesinde, havaalanı yakınında, Playa Arenal d'en Castell ve Na Macaret Beach 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Albufera des Grau Doğa Parkı ile 2 mi (3,3 km) ve Arenal Son Saura ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Bu otelde, 2 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 549 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

5 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz gece kulübü ve ücretsiz su parkı dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (1 Adult + 1 Child)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (2 Adults)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (2 Adults + 1 Child)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (3 Adults)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (1 Adult + 2 Children)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (2 Adults + 2 Children)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (1 Adult + 3 Children)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (1 Adult + 1 Child)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (1 Adult + 2 Children)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (1 Adult + 3 Children)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x