Hotel Marie Luisa

Bohemia, Prag
Hotel Marie Luisa Öne Çıkan Resim
Hotel Marie Luisa Dış Mekan
Hotel Marie Luisa Kahvaltı
Hotel Marie Luisa Yerinde Yemek
Hotel Marie Luisa Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Hotel Marie Luisa
Krnska 350 Bohemia, Prag

Hotel Marie Luisa misafirlere Prag (Prague 19) bölgesinde, PVA Letnany Exhibition Center ve Fashion Arena Prague Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Wenceslas Meydanı ile 9,9 mi (16 km) ve Charles Köprüsü ile 10 mi (16,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

30 odada buzdolabı ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, spa küveti ve sauna vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Apartment
Apartment
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x