Hotel Mariana

Kutaisi
Hotel Mariana Öne Çıkan Resim
Hotel Mariana Dış Mekan
Hotel Mariana Dış Mekan
Hotel Mariana Kahvaltı
Hotel Mariana Kahvaltı
Image More +53 fotoğraf
Hotel Mariana
58a Nikea Street , Kutaisi

Kutaisi bölgesindeki Hotel Mariana misafirlere tarihi bölgede, Givi Kiladze Stadyumu ve Bagrati Katedrali ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Gürcistan Parlamentosu ile 3,8 mi (6,1 km) ve Motsameta Manastırı ile 7,1 mi (11,5 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca market mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca genel oturma odası, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Bahçe Manzaralı
Family
Family Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Family
Family Oda
Family
Family Oda, Avlu Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x