Hotel Marenero

Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa
Hotel Marenero Öne Çıkan Resim
Hotel Marenero Dış Mekan
Hotel Marenero İç Mekan
Hotel Marenero Kahvaltı
Hotel Marenero Kahvaltı
Image More +41 fotoğraf
Hotel Marenero
Chernomorskogo kazachestva, 23 Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa

Hotel Marenero misafirlere Odessa merkezinde, Port of Odesa yakınında ve Odesa Art Museum ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Bul Prymorsky ile 2,2 mi (3,6 km) ve Primorsky Bulvarı ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

31 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x