Hotel Manaslu

Katmandu Vadisi, Kathmandu
Hotel Manaslu Genel
Hotel Manaslu Genel
Hotel Manaslu Genel
Hotel Manaslu Genel
Hotel Manaslu Genel
Image More +40 fotoğraf
Hotel Manaslu
230, Hotel Marg, Lazimpat, Bagmati Katmandu Vadisi, Kathmandu

Hotel Manaslu misafirlere Kathmandu merkezinde, Garden of Dreams (Rüya Bahçesi) ve Three Goddesses Temples ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Pashupatinath Tapınağı ile 2,6 mi (4,1 km) ve Boudhanath ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Amerika mutfağı sevenler için JUNU RESTURENT bar/oturma salonu bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için 73 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Kathmandu bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2500 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Klasik,
Klasik, Bir adet Çift Kişilik Yataklı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x