Hotel Manalba

Tabacalera
Hotel Manalba Genel
Hotel Manalba Öne Çıkan Resim
Hotel Manalba Dış Mekan
Hotel Manalba Dış Mekan
Hotel Manalba Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Hotel Manalba
23 Calle Maestro Antonio Caso Tabacalera , Tabacalera

Hotel Manalba misafirlere Meksiko merkezinde, just a Paseo de la Reforma Caddesi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Bağımsızlık Meleği Anıtı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama imkânı sunuyor. Bu otel Zocalo ile 1,8 mi (2,9 km) ve Guadalupe Meryem Ana Bazilikası ile 5 mi (8,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

90 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Superior Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x