Hotel Maladroxia

Carbonia-ıglesias, Maladroscia
Hotel Maladroxia Öne Çıkan Resim
Hotel Maladroxia Dış Mekan
Hotel Maladroxia Dış Mekan
Hotel Maladroxia Yerinde Yemek
Hotel Maladroxia Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
Hotel Maladroxia
Loc. Maladroscia 7 Carbonia-ıglesias, Maladroscia

Hotel Maladroxia misafirlere Sant'Antioco bölgesinde, plaj yakınında, Maladroxia Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Portixeddu Accuau ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Su Portisceddu ile 0,7 mi (1,1 km) ve Cala Coequaddus ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Hotel Maladroxia misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca otelde alışveriş, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x