B&B Semaforo di Capo Sperone

Carbonia-ıglesias, Sant'Antioco
B&B Semaforo di Capo Sperone Genel
B&B Semaforo di Capo Sperone Genel
B&B Semaforo di Capo Sperone Genel
B&B Semaforo di Capo Sperone Genel
B&B Semaforo di Capo Sperone Genel
Image More +83 fotoğraf
B&B Semaforo di Capo Sperone
Strada Vicinale del Semaforo Carbonia-ıglesias, Sant'Antioco

B&B Semaforo di Capo Sperone konaklamanızda Sant'Antioco bölgesinde, Eski Capo Sperone Sinyal İstasyonu ile 1,9 km (1,2 mi) ve Spiaggia di Coequaddus ile 5,1 km (3,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Maladroxia Plajı ile 5,6 km (3,5 mil) ve Cala Sapone ile 6,9 km (4,3 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için spor salonu ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu Akdeniz stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Sant'Antioco bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu oda ve kahvaltı sunan otel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo, Bahçe Manzaralı
Design
Design Çadır, 2 Yatak Odası, Banyolu/Duşlu, Deniz Manzaralı
Family
Family Çadır, 2 Yatak Odası, Banyolu/Duşlu, Deniz Manzaralı
Room
Family Daire, Özel Banyo, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x