Hotel Makarim Tetouan

Tangier-tetouan (bölge), Tetouan
Hotel Makarim Tetouan Öne Çıkan Resim
Hotel Makarim Tetouan Dış Mekan
Hotel Makarim Tetouan Dış Mekan
Hotel Makarim Tetouan Dış Mekan
Hotel Makarim Tetouan Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
Hotel Makarim Tetouan
Boulevard Al Ok Houwane Tangier-tetouan (bölge), Tetouan

Tetouan bölgesindeki Hotel Makarim Tetouan konaklamanızda Iglesia de Bacturia ve II. Hasan Camii ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Plaza Primo ile 2,9 mi (4,6 km) ve Mohammed V Bulvarı ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 klimalı odada ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Dört
Dört Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Honeymoon
Honeymoon Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x