Hotel Regina

Tangier-tetouan (bölge), Tetouan
Hotel Regina Öne Çıkan Resim
Hotel Regina Dış Mekan
Hotel Regina Dış Mekan
Hotel Regina Kahvaltı
Hotel Regina Kahvaltı
Image More +84 fotoğraf
Hotel Regina
8 Avenue Sidi Al Mandri Tangier-tetouan (bölge), Tetouan

Tetouan bölgesindeki Hotel Regina konaklamanızda, Mohammed V Bulvarı ve Feddan Park Eğlence Merkezi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Plaza Primo ile 0,2 mi (0,4 km) ve II. Hasan Camii ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 56 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Tetouan bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 323 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Avlu Manzaralı
Dört
Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Dağ Manzaralı
Panoramic
Panoramic Süit, 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Avlu Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Avlu Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Süit, 2 Yatak Odası, Avlu Manzaralı
Room
Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x