Hotel Majestic

Galzignano Terme
Hotel Majestic Genel
Hotel Majestic Genel
Hotel Majestic Genel
Hotel Majestic Genel
Hotel Majestic Genel
Image More +163 fotoğraf
Hotel Majestic
Viale delle Terme 84 , Galzignano Terme

Hotel Majestic misafirlere Galzignano Terme bölgesinde, bölge parkında, Colli Euganei Bölge Parkı ve Terme di Galzignano Golf Club yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Saint Anthony of Padua Bazilikası ile 12,1 mi (19,5 km) ve Catajo Kalesi ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı seven misafirler için Naiades Majestic Building ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi 2 kahve dükkânında veya kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

97 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Golf sahasında antrenman yaptıktan sonra 3 açık yüzme havuzu keyfi sürebilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Galzignano Terme bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4801 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Majestic Double Room
Room
Majestic Superior Double or Twin Room
Room
Majestic Junior Suite
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x