Hotel Terme Millepini

Montegrotto Terme
Hotel Terme Millepini Genel
Hotel Terme Millepini Genel
Hotel Terme Millepini Genel
Hotel Terme Millepini Genel
Hotel Terme Millepini Genel
Image More +47 fotoğraf
Hotel Terme Millepini
Via Catajo, 42 , Montegrotto Terme

Hotel Terme Millepini misafirlere Montegrotto Terme bölgesinde, golf sahasına yakın, Colli Euganei Bölge Parkı yakınında ve Spa at Petrarca Hotel Terme ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Saint Anthony of Padua Bazilikası ile 8,8 mi (14,1 km) ve Piscine Preistoriche ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

100 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, sağlık kulübü ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Room
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x