Hotel Magic Land

Dakar
Hotel Magic Land Genel
Hotel Magic Land Genel
Hotel Magic Land Genel
Hotel Magic Land Genel
Hotel Magic Land Genel
Image More +49 fotoğraf
Hotel Magic Land
Boulevard Martin Luther King Ex Corniche Ouest , Dakar

Hotel Magic Land misafirlere Dakar merkezinde, Magic Land yakınında ve Cheikh Anta Diop Üniversitesi ile yürüyerek 10 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Soumbédioune Balık Pazarı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Monument du Millénaire ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Al Sultan ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 35 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, su kaydırağı ve spor salonu vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve lobide kahve servisi vardır. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x