Hotel Madisson Inn Luxury By Geh Suites

Andean Highlands, Chico
Hotel Madisson Inn Luxury By Geh Suites Genel
Hotel Madisson Inn Luxury By Geh Suites Genel
Hotel Madisson Inn Luxury By Geh Suites Genel
Hotel Madisson Inn Luxury By Geh Suites Öne Çıkan Resim
Hotel Madisson Inn Luxury By Geh Suites Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Hotel Madisson Inn Luxury By Geh Suites
Carrera 18 No 93-97 Andean Highlands, Chico

Bogotá (Chico) bölgesindeki Hotel Madisson Inn Luxury By Geh Suites misafirlere Virrey Park ve La Castellana Ulusal Tiyatrosu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Mercedes Sierra de Perez el Chicó Müzesi ile 2,5 km ve El Retiro Alışveriş Merkezi ile 2,9 km mesafede.

Bambu yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

64 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz sauna ve 24 saat açık spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bogotá bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 969 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras
Executive
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x