Hotel Espacio 94

Chico
Hotel Espacio 94 Dış Mekan
Hotel Espacio 94 Dış Mekan
Hotel Espacio 94 Kahvaltı
Hotel Espacio 94 Yerinde Yemek
Hotel Espacio 94 Oda Düzeni
Image More +18 fotoğraf
Hotel Espacio 94
Carrera 18 No 93B-52 Chapinero , Chico

Hotel Espacio 94 misafirlere Bogotá (Chico) bölgesinde, Virrey Park ve Park 93 ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Bogotá ABD Elçiliği ile 5,7 mi (9,2 km) ve Andino Ticaret Merkezi ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 58-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir dışı veya uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Junior Süit
Room
Grand Süit
Room
Business Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x