Hotel Madeiro

Andean Highlands, Medellin
Hotel Madeiro Genel
Hotel Madeiro Öne Çıkan Resim
Hotel Madeiro Dış Mekan
Hotel Madeiro Dış Mekan
Hotel Madeiro Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Hotel Madeiro
Cra 37 #10a 20 EL POBLADO Andean Highlands, Medellin

Hotel Madeiro misafirlere Medellin (El Poblado) bölgesinde, Lokkus Çağdaş Sanat Galerisi yakınında ve Lleras Parkı ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Poblado Parkı ile 0,7 mi (1,1 km) ve El Tesoro Alışveriş Parkı ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

27 odada minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ile jakuzi ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x