Hotel Luxor

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Bourgas
Hotel Luxor Genel
Hotel Luxor Genel
Hotel Luxor Genel
Hotel Luxor Genel
Hotel Luxor Genel
Image More +32 fotoğraf
Hotel Luxor
Bulair str. 27 Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Bourgas

Hotel Luxor misafirlere Burgaz (Burgaz Merkez) bölgesinde, Deniz Bahçeleri yakınında ve Bogoridi street ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Archaeological Museum ile 0,2 mi (0,4 km) ve Doğa Tarihi Müzesi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 36 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimiz için telefon bulunmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için buhar odası ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Free Wifi, Fitness & Steam Bath)
Junior
Junior Süit (Free Wifi, Fitness & Steam Bath)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x