Burgas Center Apartments

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Bourgas
Burgas Center Apartments Öne Çıkan Resim
Burgas Center Apartments İç Mekan
Burgas Center Apartments Oda Manzaraları
Burgas Center Apartments Oda Düzeni
Burgas Center Apartments Oda Düzeni
Image More +13 fotoğraf
Burgas Center Apartments
Geo Milev 14 Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Bourgas

Burgas Center Apartments misafirlere Burgaz (Burgaz Merkez) bölgesinde, Alexandrovska Caddesi yakınında ve Burgaz Belediye Binası ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Doğa Tarihi Müzesi ile 0,3 mi (0,4 km) ve Archaeological Museum ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Bu dairede, 5 restoran ve 5 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki 5 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde alışveriş gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 1 Yatak Odası (Alexandrovska 11 str.)
Comfort
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası (Geo Milev 14 str.)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x