Hotel Love Kush

Basai
Hotel Love Kush Öne Çıkan Resim
Hotel Love Kush Dış Mekan
Hotel Love Kush İç Mekan
Hotel Love Kush İç Mekan
Hotel Love Kush Kahvaltı
Image More +22 fotoğraf
Hotel Love Kush
Fatehabad road Opp ITC Mughal Hotel , Basai

Hotel Love Kush misafirlere Agra (Taj Ganj) bölgesinde, Tac Mahal ve Shah Burj ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cami ve Jawab ile 1,4 mi (2,3 km) ve Motilal Nehru Park ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Roof Top Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler şömine ve LED televizyon olan 21 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, MP3 takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz vale otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x